Samen aankopen

Rendement is niet alleen afhankelijk van uw omzet. Slim aankopen is ook een onderdeel van uw winstmarge. Een klein tot middelgroot bedrijf kan jammer genoeg niet dezelfde voorwaarden afdwingen bij zijn leveranciers dan de grote spelers zoals bv. hotelketens. Door samen aan te kopen groeit uw bedrijf!    

Onze toekomstige partners…

we leggen de lat hoog en kiezen indien mogelijk voor duurzame producten

goodroll

The Good Roll

Vind jij toiletpapier maar een saaie bedoeling? Niet met The Good Roll! The Good Roll zorgt voor de nodige fun en is bovendien duurzaam, ze gebruiken namelijk een deel van de winst om toiletten te bouwen in Afrika en zo de levenskwaliteit van de mensen te verbeteren.

kartent

Kartent

Karton?!? Een bed, een tent (ook voor buiten!!), lampen, speelgoed… you name it! Duurzamer kan haast niet… Kom eens orgineel uit de hoek en laat mensen in een kartonnen bed slapen, of zorg dat de kids in een kartonnen tent de tijd van hun leven hebben. ps : we doen er ook verf bij om de tent een kleurtje te geven :-) Cool hé!

Autentic

Glamping is niet meer weg te denken uit het toeristich aanbod. Is je tent aan vervanging toe of wil je investeren in een nieuw project? Belgisch product, kwaliteitsvolle en duurzame materialen, kortom een topper binnen de glamping scene. Wij zijn alvast helemaal ‘wild’ van deze tent, ideaal ook voor offgrid activiteiten. 

Contact

Get In Touch

Bent u een bewuste toekomstgerichte host en wil u op verschillende manieren groeien? Neem vrijblijvend contact op met ons en wij vertellen u graag over onze producten en diensten! Laat het nieuwe avontuur beginnen…

Smart Moves 

Phone Number

+032 (0)16 220087

Office

Nieuwstraat 28, 3360 Korbeek-Lo (Belgium)

Copyright © 2024 | Privacy Policy