Connect with Flemish and Dutch travelers, discover our labels…

Kom in contact met Vlaamse en Nederlandse reizigers, ontdek onze labels… 

 

 

Ondanks de impact van Covid-19 blijft de motorrijder, fietser en wandelaar niet stilzetten en worden er vakantieplannen gemaakt. Bovendien bieden deze activiteiten in tijden van corona een ideale manier om toch ‘vrij’ te reizen. 

 • Bent u op zoek naar een manier om uw logies voor te stellen aan de Belgische en Nederlandse motorrijder, fietser en wandelaar?
 • Bent u van mening dat uw etablissement past in het aanbod van logies dat u kunt terugvinden op onze websites?
 • Denkt u dat u met een vermelding de aandacht kan trekken van de Belgische en Nederlandse reiziger? 

Bekijk hieronder onze labels! 

 

   motorhotels.club

Motorhotels is een sterk groeiend merk dankzij de recente oprichting van de facebookgroep motorhotels, een dynamisch en snel groeiend platform voor motorrijders die op zoek zijn naar een fijne plek om te overnachten. Logies die kiezen voor een vermelding op de website motorhotels.club kunnen hier gratis aan deelnemen wat betekent dat u kan antwoorden op vragen, dat u tips en advies kan en mag geven. Het is evenwel niet de bedoeling dat u de leden dagelijks met reclame bestookt, dat houden wij nauwkeurig in de gaten, overdaad kan leiden tot het stopzetten van de samenwerking. De digitale reisgids is de enige gids in België en Nederland en is ontworpen om zowel off- als online (smartphone) te gebruiken.  

 

Facts en figures

Sinds 2019 is motorhotels.club actief met daaraan gekoppeld een facebookgroep ‘motorhotels’ die op korte tijd groot geworden is en dagelijks groeit.

Totaal aantal leden op 31.12.2020 : 8.668
Totaal aantal leden op 30.6.2021 : 10.260
Bezoekers: 17% vrouw / 83% man
Leeftijd: 25 – 65+ jaar

Wat kunnen wij u bieden?

Om uw logies te presenteren aan de Belgische en Nederlandse motorrijder bieden we u heel wat mogelijkheden :

 • website motorhotels.club : een vermelding bestaat uit een pinpoint op de google map, voorzien van uw gegevens en motorvriendelijke service en een doorklik naar uw eigen website.
 • facebookgroep motorhotels  met meer dan 10.000 leden! : u wordt gratis lid van de facebookgroep motorhotels zodat u actief kan deelnemen aan gesprekken. Wij, als beheerder van de groep, antwoorden dagelijks op alle posts in de groep zodat onze klanten optimaal in de kijker gezet worden!
 • digitale reisgids : een vermelding bestaat uit een pagina met foto, uw gegevens met doorklik naar mailadres, telefoonnummer, facebookpagina en website alsook een vanaf prijs en uw motorvriendelijke service aan de hand van pictogrammen

Wat doen wij voor u?

Onze redactie maakt en optimaliseert uw vermelding op de website voor bezoekers en Google en redigeert uw pagina voor de reisgids indien u daar eveneens voor opteert. Uiteraard gebruiken wij ook sociale media. Tenslotte investeren wij veel in kennis, marketing, unieke content, klanttevredenheid, gebruiksvriendelijkheid en software om de website en ons netwerk verder te laten groeien.

Kosten van een vermelding : 

– aanmelden bij motorhotels.club bedraagt € 139.00 ex btw per kalenderjaar (2021) inclusief gratis toegang tot onze facebookgroep motorhotels (+10.000 leden!)
– aanmelden voor de digitale reisgids bedraagt € 99.00 ex btw per kalenderjaar (2022). De digitale reisgids verschijnt jaarlijks op 1 december, inschrijvingen starten op 1 september

Diverse kanalen van motorhotels : 

website met pinpoint doorklik systeem, facebook groep, facebook pagina, digitale reisgids

 

 

    mobikehotel.com

De motorvriendelijke charmelogies van MobikeHotel bieden goed verzorgde kamers met comfortabele bedden, de mogelijkheid om gezellig te tafelen en te relaxen na een dagje op de motor. De motorvriendelijke charmelogies kenmerken zich door de ligging, uitstraling en gastvrijheid van de uitbater. Bij hen geen uitbundige animatie maar gemoedelijke gezelligheid. De uitbaters op MobikeHotel.com bieden uiteraard de nodige motorvriendelijke service zoals een garage of overdekte stalplaats, tips voor mooie uitstapjes en meer.

 

Facts en figures

MobikeHotel werd opgericht in 2003, het samenwerkingsverband telt nog steeds heel wat uitbaters die er van dag 1 bij zijn.  Sinds 2003 presenteren wij op mobikehotel.com de meest uiteenlopende motorvriendelijke logies in Europa.

Paginaweergaven 2019: 108.132
Paginaweergaven 2020 : 74.896
Bezoekers: 45% vrouw / 55% man
Leeftijd: 35-65+ jaar

 

Wat kunnen wij u bieden?

Om uw motorvriendelijke charmelogies te presenteren bieden we een uitgebreide pakket :  

 • gepersonaliseerde pagina : de vermelding bestaat uit een eigen pagina op mobikehotel.com met daarop alle basisgegevens van uw charmelogies : logies- en omgeving tekst, link naar de eigen website, alle voor u belangrijke kenmerken op een rij, telefoonnummer en adresgegevens
 • online boeken knop voor rechtstreekse boekingen zonder commissie (indien u hierover beschikt)
 • een reservatieformulier gekoppeld aan het e-mailadres van uw charmelogies, foto’s (maximaal 26 stuks) en een kaart met de locatie van de charmelogies
 • een koppeling naar de thema’s op onze website zoals bv. bijzondere motorvriendelijke charmelogies, dat trekt de nodige aandacht en verhoogt uw zichtbaarheid

 

Wat doen wij voor u?

Onze redactie maakt en optimaliseert uw vermelding op onze website voor onze bezoekers en Google. Wij gebruiken hiervoor SEO optimalisatie en zetten SEA in om uw logies zo zichtbaar mogelijk te maken. Uiteraard gebruiken wij hierbij ook sociale media. Tenslotte investeren wij veel in kennis, marketing, unieke content, klanttevredenheid, gebruiksvriendelijkheid en software om de website en ons netwerk verder te laten groeien.

 

Kosten van een vermelding :

– aanmelden bij mobikehotel.com bedraagt € 360,00 ex btw per kalenderjaar (2021).
– aanmelden bij mobikehotel.com en motorhotels.club bedraagt € 560,00 ex btw per kalenderjaar (2021).

!!!  Extra zichtbaarheid !!!

Wilt u dat uw charmelogies eruit springt tussen alle logies op mobikehotel.com?

 • Toppositie : hiermee rouleert uw charmelogies 12 maanden prominent op de homepagina € 200,00 ex btw.
 • Populaire charmelogies : uw charmelogies staat 12 maanden als ‘uitgelicht’ item op de pagina van uw land, € 200,00 ex btw. 

 

Diverse kanalen van MobikeHotel :

website met uitgebreide informatie en persoonlijke pagina, facebook pagina

 bikeandhikehotel.com

BikeandHikeHotel werd op vraag van onze motorvriendelijke logies opgericht. De meeste van onze klanten bieden namelijk ook een schitterende service voor fietsers en wandelaars. 

 

Wat kunnen wij u bieden?

Om uw logies te presenteren aan de Belgische en Nederlandse motorrijder bieden we u heel wat mogelijkheden :

 • website bikeandhikehotel.com : een vermelding bestaat uit een pinpoint op de google map, voorzien van uw gegevens en service en een doorklik naar uw eigen website.

 

Wat doen wij voor u?

Onze redactie maakt en optimaliseert uw vermelding op de website voor bezoekers en Google. Uiteraard gebruiken wij ook sociale media. Tenslotte investeren wij veel in kennis, marketing, unieke content, klanttevredenheid, gebruiksvriendelijkheid en software om de website en ons netwerk verder te laten groeien.

 

Kosten van een vermelding : 

– aanmelden bij bikeandhikehotel.com bedraagt € 49.00 ex btw per kalenderjaar (2021)
-> GRATIS VERMELDING VOOR LEDEN VAN MOBIKEHOTEL

 

Diverse kanalen van BikeandhikeHotel :

website met pinpoint doorkliksysteem

UW LOGIES AANMELDEN 

Adverteren BikeandHikeHotel - Motorhotels - MobikeHotel

Algemene voorwaarden

 

Indien u nog vragen heeft kan u ons contacteren via mail : kristel@smartmoves.be of via telefoon +32 16 22 00 87. 

Met vriendelijke groeten,
Kristel Peeters
SmartMoves bv
Nieuwstraat 28
BE-3360 Korbeek-Lo