EEN NIEUWE WEBSITE…HOE BEGIN JE ERAAN.


Een website hoeft niet altijd super duur te zijn. Een website moet vooral functioneel zijn en liefst eenvoudig in beheer. Voor een eenvoudige website opteren wij voor het gebruik van Jimdo waardoor u nadien niet afhankelijk bent van uw webdesigner. Bovendien krijgt u bij ons gratis een halve dag opleiding zodat u zeker met het systeem overweg kan nadien.

 

U HEEFT AL EEN WEBSITE… EEN MINI SITE MET FOCUS OP UW ACTIVITEIT IS GOUD WAARD.


Nog een website? Ik heb er alleen! hoor ik u zeggen… Dat klopt, alleen is uw huidige website de algemene vitrine van uw etablissement. Dat betekent dat slechts een klein onderdeel van uw website de focus legt op activiteiten waar uw gasten naar op zoek zijn.

Hoog scoren op het internet met uw etablissement is niet eenvoudig, het vraagt veel tijd en geld om uw website te optimaliseren (SEO). Daarnaast zullen alle online booking systemen OOK verschijnen in de zoekresultaten. Een oplossing is een website incl. domeinnaam  gericht op activiteit en regio (fietsenvogezen.be, motorrijdenwallis.nl….) , op die manier zal u beter gevonden worden op het internet want u speelt in op het gedrag van de bezoeker, nl. regio & activiteit.

Wij selecteren een gepaste domeinnaam, ontwikkelen een professionele website en houden uw content up to date.

‘TOTAL CARE’ PAKKET : SPECIAAL AANBOD VOOR HOTELS & BNB’S.


HOE BETER GEVONDEN WORDEN OP DE NEDERLANDSTALIGE MARKT? Klik hier

Interesse? Neem contact op
Kristel Peeters
T. 0032 (0) 16 22 00 87
Mail