COMMUNICATIE, MARKETING & SUPPORT VOOR HOTELS EN BNB’S

Meer klanten rechtstreeks bereiken, meer directe reservaties, meer klantenbinding en meer resultaatgebonden communicatie

= meer winst.

 

Heeft u tijd om te zorgen voor groei?

ONTDEK ONZE ‘TOTAL CARE’ OPLOSSINGEN.

 

MEER KLANTEN BEREIKEN

Speel in op de zoekwijze van uw (potentiële) gasten. Kies voor communicatie met focus op activiteit, op die manier kan u zich  beter profileren als expert met betrekking tot de service die aan de activiteit verbonden is. Doelgroepgerichte communicatie zorgt ervoor dat u online sneller en beter gevonden wordt!

MEER KLANTENBINDING

Het managen en de follow-up van uw gastenlijst is goud waard want u krijgt hierdoor meer directe boekingen, extra inkomsten en u bouwt aan een lange termijn relatie met uw gast. Zorgen voor een optimale klantenbinding kan alleen door de gast consequent langs hetzelfde parcours te loodsen nl. pre-stay, stay en post-stay. En ja, dat vraagt voor vele uitbaters enige inspanning! Maar er zijn oplossingen voor zodat de klant zich nog meer KONING voelt in uw etablissement.

MEER DIRECTE BOEKINGEN

Kies voor sterke communicatiedragers waar de focus op activiteit ligt. U zorgt dan niet alleen voor de informatie die uw gast zoekt, u schept ook onmiddellijk een vertrouwensband met deze potentiële gast. En u blijft op die manier zoveel mogelijk buiten het vizier van de online booking systemen!

MEER RESULTAAT

Een goede analyse van uw prijszetting is een niet te onderschatten onderdeel in het verbeteren van uw rendement. Het zo gunstig mogelijk aanbieden en verkopen van kamers om zo de omzet te optimaliseren is een ware kunst! Uiteraard bieden wij nog andere tips & tricks die u helpen bij het verbeteren van omzet en het verminderen van kosten. En tot slot willen we toch allemaal minder commissiefacturen en dit zonder omzetverlies!

 

Wij zijn specialisten in het opstellen, ontwikkelen en analyseren van doelgroepgerichte communicatie zodat u meer klanten bereikt, meer directe boekingen ontvangt en meer winst boekt!

Voor toeristische diensten, hotelgroepen en andere toeristisch gerelateerde bedrijven leveren wij maatwerk.
Interesse? Neem contact op of stuur een mail.

Kristel Peeters
T. 0032 (0) 16 22 00 87
Mail

 

ONZE PARTNERS :

        


Smart Moves bvba
Nieuwstraat 28 – 3360 Korbeek-Lo
T. +32 (0)16 22 00 87    E. kristel@smartmoves.be