Specialisten in verhuur van in- en outdoor kampeerfeestjes voor groot en klein.

 

Misschien iets voor u?

U runt een b&b, hotel, boutiquehotel, camping of glamping.
U zoekt een manier om meer rendement te creëren zonder te moeten uitbreiden.
U zoekt een manier om meer rendement te creëren zonder rekening te moeten houden met hoog- en laagseizoen.
U weet als geen ander wat het is om gasten, groot en klein, te verwennen.

Wordt partner van dit nieuwe netwerk

Een verhuurplatform van kampeerfeestjes, georganiseerd door slaapexperten, voor in- en outdoor, voor groot en klein over heel Vlaanderen? Wij kwamen het nog niet tegen! U kan via ons kant-en-klare verhuurpakketten aankopen én gebruik maken van dit gloednieuwe platform om u voor te stellen in uw regio! 

Meer rendement met een beperkte investering

Biedt als ervaren host aan mensen in uw regio een unieke ervaring die ze niet snel zullen vergeten! U verhoogt uw rendement zonder dat u grote investeringen moet aangaan. maar u heeft niet de mogelijkheid om uit te breiden dan biedt dit project misschien de mogelijkheden waar u zat op te wachten. Verhoog uw omzet het hele jaar door!     

Snurkistan, een netwerk van ervaren hosts over heel Vlaanderen met een aanbod van kampeerfeestjes voor groot en klein op locatie! 

FEESTJES VOOR KIDS & TEENS

Papier is een blijver, toch biedt het digitaliseren van uw welkomst- of informatiegids veel meer mogelijkheden. Een digitale gastengids is hierbij niet weg te denken. Geen tijd verliezen aan het bekijken van onpersoonlijke boodschappen op de tv in je kamer

INDOOR

Papier is een blijver, toch biedt het digitaliseren van uw welkomst- of informatiegids veel meer mogelijkheden. Een digitale gastengids is hierbij niet weg te denken. Geen tijd verliezen aan het bekijken van onpersoonlijke boodschappen op de tv in je kamer. Deze digitale gids is geschikt voor on- en offline gebruik en biedt eindeloos veel mogelijkheden om de beste service aan te bieden aan uw gasten voor, tijdens en na hun verblijf!

Meertalige uitvoering, altijd beschikbaar en up to date, ook offline, QR code, mooie professionele uitstraling met eigen logo en zoveel meer…

 Lees meer over het nut van een digitale gastengids…

OUTDOOR

Een kampeerfeestje, groot en klein droomt af en toe wel eens van zo’n avontuur! 

Er zullen altijd kindjes, ouders en grootouders zijn die een feestje willen organiseren. Snurkistan wordt een platform waar jong en oud een in- of outdoor kampeerfeestje kan reserveren over heel Vlaanderen. 

Bent u op zoek naar extra rendement maar u heeft niet de mogelijkheid om uit te breiden,  dan is dit project misschien iets voor u. Want voor een ervaren host is dit een mooie bijkomende verdienste die bovendien niet seizoensgebonden is!

Het concept is heel eenvoudig, net zoals de voorwaarden om deel te nemen!  

Interesse om vrijblijvend info te ontvangen?

Let’s talk!

{

Do your little bit of good where you are; it’s those little bits of good put together that overwhelm the world.  

- Archbishop Desmond Tutu

Smart Moves 

Phone Number

+032 (0)16 220087

Office

Nieuwstraat 28, BE-3360 Korbeek-Lo (Belgium)

Copyright © 2024 | Privacy Policy