Ondernemerschap, vrijheid en creatieve oplossingen vinden…een ideeënmachine.

Kristel Peeters   

Ondernemerschap, vrijheid en creatieve oplossingen vinden zit in mijn bloed.

Smart Moves werd opgestart in 2003. Verschillende parcours legde ik daarvoor af. Dat startte als opleidingscoach in een beroepsopleidingscentrum van de VDAB tot zelfstandig werving- en selectie coach voor bedrijven. Door mijn hobby motorrijden kwam ik in de toeristische sector terecht en specialiseerde me in de communicatie en marketing van motorvriendelijke hotels, MobikeHotel is uitgegroeid tot een gevestigde waarde voor de motorrijder die van reizen houdt. De laatste jaren lag de focus ook op het coachen van hoteliers in hun ondernemerschap met de Hotelcoach. De meerwaarde die je kan bieden als coach geeft me een fantastisch gevoel. Door mijn eigen ervaringen, met de nodige ups en downs, ken ik als geen ander de zwaktes en sterktes van een kleinere onderneming. Creativiteit is hierbij een bijzonder belangrijke factor!

Passie voor creativiteit…

Van niets ‘iets’ maken, iets creëren, iets kleur en vorm geven is een dagdagelijkse bezigheid. Je ideeën omzetten in iets wat tastbaar wordt, iets dat anderen in beweging brengt… is meer dan boeiend. Deze passie geef ik graag door aan zij die denken dat ze niet of weinig creatief zijn, want we zijn allemaal creatievelingen!

Een ideeënmachine…

Het is sterker dan mezelf, ik moet dingen kunnen bedenken, nieuwe projecten opzetten, er moet leven in de brouwerij zijn. Leuk maar soms ook vermoeiend voor mezelf en mijn omgeving want ik wordt er ongelooflijk enthousiast door.

En toen kwam het AHA effect!

Ik was op zoek naar iets anders, iets aanvullend op wat ik tot nu al deed om mijn klanten nog beter te begeleiden. Na wat zoeken kwam ik terecht bij een opleiding Persoonlijkheidscoach en ontdekte ik de kracht en simpele werking van de 4 elementen. Het had een echt AHA effect want je brengt niet alleen jezelf beter in kaart maar ook de klant. En laat dat net belangrijk zijn in beroepen als hotellerie!

Als sparringpartner ben ik graag een katalysator bij het ontwikkelen van groei en creativiteit. Wanneer jij je droom op een eigen manier vorm geeft zal je sneller succes boeken.

Ik kijk al uit naar een boeiende samenwerking!
Kristel Peeters

ENKELE VAN ONZE EIGEN PROJECTE

newmobike

hotelcoach

“ Durf te ondernemen met gevoel!”

 

Smart Moves bvba
Nieuwstraat 28 – 3360 Korbeek-Lo
T. 016 22 00 87    E. kristel@smartmoves.be 

© 2003 – 2015